KARRIERE

Du må tro på det vi gjør, og de ​​verdiene vi står for. Vi kan ikke love deg en jobb, men vi er alltid glad for henvendelser. Send oss en e-post om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

riccovero@riccovero.no


 

 

 

 


 


BUTIKKMEDARBEIDER

Riccovero er en norsk motebedrift med skredderhistorie tilbake til 1936. Gjennom tre generasjoner har merkevaren endret seg i takt med tiden, og er i dag et av de mest anerkjente og etablerte merkevarene innen norsk design. RICCOVERO selges gjennom et landsdekkende nett av forhandlere, samt 7 Riccovero Consept stores. Hovedkontor og administrasjon ligger ved opphavsstedet til Riccovero i Olden i Stryn Kommune. I Oslo har vi showroom, med design- og salgsavdeling.

Butikkmedarbeider 50%

Vi søker en butikkmedarbeider (deltid,50%) til vår Riccovero Concept Store, Paleet 

Vi søker deg som trives i serviceyrket. Du er en selvstendig person som er utpreget salgs- og kundeorientert. Du har opparbeidet deg relevant arbeidserfaring, og kan vise til gode resultat. Du er voksen, ansvarsbevisst og fleksibel. Din interesse for mote, samt godt humør og evne til å takle et høyt arbeidstempo er også kvaliteter som blir vektlagt.

 

Du som søker har gjerne:

  • Salgserfaring med gode dokumenterte resultater
  • Interesse for mote og stil
  • Stort engasjement og positiv innstilling
  • Ønske om personlig utvikling

I tillegg er du fleksibel og kan jobbe ekstra i ferieperioder. Det må beregnes å jobbe kvelder og helger, men du må også kunne stille opp på dagvakter ved behov.

 

Stillingsprosent: 50%
Arbeidssted: Riccovero Concept Store Paleet


Søknad + CV sendes pr. mail til Riccovero Paleet v/butikksjef, Ida Kristine Kamali; bs-paleet@riccovero.no 

Ytterligere informasjon om stillingen kan fås ved kontakt pr. mail, eller telefon 94 00 75 77 

 

Antall stillinger: 1

Stillingsprosent: 50%

Søknadsfrist: Snarest
Søknader blir behandlet fortløpende