KJØPSBETINGELSER

Generelt

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser. Riccovero.no er en nettbutikk under Ricco Vero AS som er selger av produktene i denne nettbutikken og ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra vår leverandør og om feil i prisen som skyldes feil på siden. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Tilgjengelighet

Alle varer i nettbutikken er tilgjengelig på lager og leveres normalt sett i løpet av 2-4 virkedager. Dersom noe av en eller annen grunn skulle avvike fra dette, vil du motta en e-post hvor du selv kan velge om du eventuelt ønsker å kansellere ordren. Dersom du ønsker andre (eller flere) varer enn de som er tilgjengelig i nettbutikken, så kontakt oss gjerne og send oss en forespørsel, slik at vi kan undersøke om vi kan bestille ønskede varer for deg (leveringstid må påregnes).

Frakt og levering

Riccovero.no er integrert med Postnord, det påbeløper ingen fraktkostnad for levering av varer. Hvis noe skjer med pakken din er du sikret ny pakke, eller pengene tilbake dersom vi ikke kan levere samme vare. Det er trygt for både deg og oss! Ved eventuelle reklamasjoner ta kontakt på webshop@riccovero.no. Alle bestillinger sendes normalt i løpet av 1-2 virkedager (mandag-fredag). Dersom du bestiller innen kl 13 i ukedagene, blir varen sendt samme dag. Vi sender kun bestillinger i Norge.

Betaling

Betaling med kort eller faktura foregår via Klarna. Du har derfor flere betalingsmuligheter; Klarna faktura, Klarna konto og kortbetaling. Betalingsmetode velger du når du er i kassen. Ved faktura har du 14 dagers betalingsfrist, med Klarna konto får du 45 dager rentefri utsettelse på din faktura. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger.

  • Du trenger aldri oppgi kredittkort opplysninger

  • Alle dine kjøp kan samles på en konto og på en faktura

  • Handle nå, betal i slutten av neste måned

  • Du kan når som helst betale hele beløpet på engang

Kansellering

Ved kansellering av ordre under kjøpsprosessen blir ikke du ikke belastet. 

Feil eller manglende leveranser

Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Sjekk den vedlagte informasjonen om det er varer som er restnotert før du kontakter oss. Send oss e-post på webshop@riccovero.no og skriv på faktura-/ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feillevert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. 

Personsikkerhet

www.riccovero.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnummer eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss. Vi som forhandlere, er ansvarlige for transaksjoner som går gjennom nettsiden.

Ekstraordinære forhold

Ricco Vero AS er kun ansvarlig for tap av varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis Ricco Vero AS godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor Ricco Vero AS sin kontroll, og som Ricco Vero AS ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Ricco Vero AS er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Ricco Vero AS sin side. Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.