FRAKT OG LEVERING

LEVERING

Alle bestillinger sendes normalt i løpet av 1-2 virkedager (mandag-fredag). Dersom du bestiller innen kl 13.00 i ukedagene, blir varen sendt samme dag. Vi sender kun bestillinger i Norge. Mottaker varsles om ankommet pakke via sms og/eller e-post, eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste/valgte utleveringssted.

FRAKTKOSTNAD

Det påbeløper ingen fraktkostnad for levering av varer - Vi tilbyr alltid fri frakt. For kostnader ved bytte og/eller retur, les bytte og retur.

FEIL ELLER MANGLER

Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Sjekk den vedlagte informasjonen om det er varer som er restnotert før du kontakter oss. Send oss e-post på webshop@riccovero.no og skriv på faktura-/ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feillevert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. 

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom bestillinger kommer i retur til oss i uavhentet stand, vil vi fakturere frakt både frem og tilbake. Dette gjøres for å dekke kostnadene vi har hatt i sammenheng med forsendelsen som ikke ble hentet.