BYTTE OG RETUR

Slik gjør du ved bytte, retur eller reklamasjon

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge, eller til et annet produkt, fyller du ut det vedlagte returskjemaet. Du finner det også her. Skriv tydelig hva du ønsker å bytte til, slik at vi får sendt deg riktig vare. Det er viktig at byttet avklares med oss på mail eller telefon, slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager. Ved bytte/retur kan ikke varene være brukt, samt at merkelapper som hang-tags ikke må være fjernet fra produktet. Dette gjelder også om du ønsker å bruke angreretten og returnere produktet til oss.

RETUR

Du har 14 dagers angrefrist på produktene du kjøper i vår nettbutikk. Dersom du angrer på kjøpet innen 14 dager, kan du sende varen tilbake, og vi vil refundere beløpet du har betalt for varene. Produktet må returneres i den stand det ble mottatt. Produktet skal ikke brukes/testes.

Kostnader ved retur
Ved bruk av den vedlagte returseddelen belastes du kr 69,-. Unntaket er ved bytte til annen vare eller reklamasjoner, da dekker RICCOVERO returkostnaden. 

REFUSJON

Du har etter Angrerettloven av 21. desember Nr. 105 2000, 14 dagers angrefrist. Dersom dette skal være gjeldene, må produktene bli levert tilbake til oss i samme stand. Returfrakt belastes kjøper og returskjema skal foreligge, som følger med alle bestillinger. Du finner den også her. Din refusjon vil bli utbetalt omgående med samme betalingsmetode som ble brukt for det opprinnelige kjøpet. 

BYTTE

Dersom du føler at varen ikke er riktig for deg, kan du innen 14 dager bytte den mot en annen vare. Dette forutsetter at merkelappen fortsatt er på og at varen er i sin opprinnelige stand. 

Ved retur eller bytte av produkter kan du bruke følgende adresse:
Ricco Vero AS
Muri
6788 Olden

Dersom du har spørsmål vedrørende bytte eller retur, ta kontakt med oss på webshop@riccovero.no eller på telefon 57 87 70 80