85_Riccovero_winter2014_72dpi.jpg

LEVERING OG RETUR

Levering

Kjøpet blir belastet ditt kredittkort når varen utleveres fra oss. Leveringstiden er normalt to til fire virkedager etter mottatt ordrebekreftelse. Vi leverer for øyeblikket kun til bostedsadresser innenfor Norge.

 

Fraktkostnad

Det påbeløper ingen fraktkostnad. 

 

Uavhentede pakker

Dersom bestillinger kommer i retur til oss i uavhentet stand, vil vi fakturere frakt både frem og tilbake. Dette gjøres for å dekke kostnadene vi har hatt i sammenheng med forsendelsen som ikke ble hentet.

 

Retur

Du har etter forbrukerkjøpsloven 14 dagers angrefrist. Dersom dette skal være gjeldene, må produktene bli levert tilbake til oss i samme stand. Returporto betales av kjøper og angrerettskjema skal foreligge, som følger med alle bestillinger. Du finner den også her.  

Din refusjon vil bli utbetalt omgående med samme betalingsmetode som ble brukt for det opprinnelige kjøpet.

 

Bytte

Dersom du føler at varen ikke er riktig for deg, kan du innen 14 dager bytte den mot en annen vare. Dette forutsetter at merkelappen fortsatt er på og at varen er i sin opprinnelige stand. Ytterlige fraktkostander dekkes av Riccovero.

 

Reklamasjon

Ved feil eller mangel på varen, vil det bli behandlet som en reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven. Ved mottakelse av varen må kjøper inspisere denne og reklamere skriftlig, senest 8 virkedager fra varen er mottatt. Fraktkostander dekkes av Riccovero.

 

Adresse Retur

Riccovero AS

6788 Olden

Norway

 

Annet

Vi tar forbehold for skrivefeil på websiden samt. at farger kan oppleves ulik fra virkeligheten. Feil i det elektroniske varelageret kan forekomme og for eksempel kan varer som tilsynelatende er tilgjengelig, være utsolgt. I dette tilfellet send oss en epost, så hjelper vi deg. 

Alle personopplysninger som oppgis, er kun til eget bruk og blir lagret på en sikker måte. Disse opplysningene vil hjelpe oss å gi deg et mer personlig service.

 

Kundeservice:

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vi hjelper deg! 

webshop@riccovero.no